Lekker in je ondernemersvel, dat is precies wat jouw sessies mij opleveren!

Eerlijk gezegd had ik geen idee wat kinesiologie inhield. Jouw workshop Kennismaken met Kinesiologie maakte mij enthousiast toen ik zag wat kleine simpele oefeningen met je lichaam en gevoel deden. Toen je vertelde dat je ook kon werken aan darmklachten en slaapproblemen heb ik direct een sessie bij je geboekt.

Het grappige is dat ik kwam voor darmklachten en slaapproblemen, maar dat we aan de slag zijn gegaan met overtuigingen die mij belemmerden in mijn ondernemerschap. Als coach weet ik hoe belangrijk overtuigingen zijn en wat ze kunnen doen met je mindset, in positieve en negatieve zin. We hebben gewerkt aan mijn overtuigingen over gelukkig zijn, zichtbaarheid, vertrouwen, vrijheid en mijn relatie met geld. Elke sessie was weer een ontdekkingsreis, waarna ik mij steeds een stukje krachtiger ging voelen als persoon en ondernemer.

Het bleek dat emotionele gebeurtenissen zich bij mij vertaalden in pijn die er ineens was. Ineens een zere duim, een zere knie, last van mijn lies. Na een sessie bij jou, verdween de pijn en kwam ook niet meer terug. Wat de meeste indruk op mij heeft gemaakt was de sessie met mijn voet. Drie dagen voordat ik met vakantie ging kreeg ik uit het niets ineens pijn aan mijn voet. Ik kon er bijna niet meer op lopen. Ik wist dat als ik er niets aan zou doen, de pijn niet weg zou gaan. En ik wist ook dat ik naar jou moest om van de pijn af te komen. Gelukkig had jij nog plek, de middag voordat ik vertrok. Het was een heftige sessie. De eerste paar dagen van de vakantie voelde ik me beroerd. Maar na dag 4 was de pijn in mijn voet weg en is ook nooit meer teruggekomen.

Het is wonderlijk wat je kunt helen met kinesiologie. Jij als kinesioloog bent een super goede professional. Je bent heel kundig in je vak, je gaat net zo lang door tot je de oplossing hebt gevonden. En ik vind je een fantastisch persoon. Je bent betrokken, je geeft vertrouwen, hebt humor en je luistert zonder oordeel. Ik vind onze sessies elke keer een feestje.

Jouw sessies hebben mij opgeleverd dat ik veel steviger en met vertrouwen sta als ondernemer. Dat ik plezier heb en in een flow zit. O ja… en met mijn darmen en het slapen gaat het goed.

Lieve Irene, dank je wel voor alles. Ik kan je van harte aanbevelen bij alle ondernemers die gezond, ontspannen, blij en met focus willen ondernemen.

Astrid Landman
Air meets Water
https://www.airmeetswater.nl/